Кошик
519 відгуків
Если у Вас есть жалобы или пожелания к работе -80676991317Позвонить

У зв*язку із вихідними(святковими) днями,ваше замовлення буде оброблено пізніше

+380 (95) 609-00-48
+380 (67) 699-13-19
Провулок Геофізиків,12(Бортничі), Київ, Україна
ТОВ "НІКО ФРОСТ"
Кошик
Вишня заморожена без кісточки Ціна вказана за упаковку 2,5 кг

Вишня заморожена без кісточки Ціна вказана за упаковку 2,5 кг

  • В наявності
  • Код: ВИВ

317,50 /упаковка

+380 (95) 609-00-48
Менеджер Анна
  • +380 (67) 699-13-19
    Менеджер Костянтин
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Вишня заморожена без кісточки Ціна вказана за упаковку 2,5 кг
Вишня заморожена без кісточки Ціна вказана за упаковку 2,5 кгВ наявності
317,50 /упаковка
+380 (95) 609-00-48
Менеджер Анна
  • +380 (67) 699-13-19
    Менеджер Костянтин
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Вишня без кісточки 1  клас  . В упаковці 2.5 кг. У ящику насипом 10 кг

Доставка по Києву. Можливий самовіз.

Відсправка  Новою поштою по повній передплаті + доповнить оплачується пакування Термохолст

У вишні містяться:

  • органічні кислоти – фолієва, пантотенова;
  • макро- та мікроелементи — калій, кальцій, фосфор, магній, йод, залізо та інші;
  • безліч вітамінів — А, В, С, Е, РР, Н.

Вживання вишні допоможе зміцнити серцево-судинну систему. А саме:

  • нормалізує згортання крові, знижує ризик утворення тромбів і стенокардії;
  • за підвищеного артеріального тиску, допоможе його нормалізувати;
  • зміцнює судини і капіляри;
  • підтримує функцію кровотворення;
  • знижує вміст холестерину

 Вишню ще називають «серцевою ягодою», і це не через червоне забарвлення, а завдяки колосальній користі для серцево-судинної системи.

 

Вишня в кулінарії

Цей фрукт незамінний у кулінарії, завдяки своєму особливому смаку з кислинкою. З нього виходять дуже смачні сиропи, варення, джеми. Також ягідки додають у випічку.

Найдивніше, що під час заморожування вишні  майже не втрачають свої корисні компоненти.  Тому сміливо заморожуйте ці фрукти та потіште ними свою сім'ю цілий рік.

Швидкий штрудель з вишнею і мигдалем

На приготування традиційного штруделя  йде багато сил і часу, але рецепт можна неабияк прискорити. Використовуйте лаваш, і це дасть змогу уникнути тяготні  з тістом. Крохмаль можна замінити кількома ложками мелених сухарів.

  • Лаваш тонкий — 1 великий лист
  • Вишня — 300 г
  • Цукор — приблизно 60 г, на смак
  • Крохмаль — 1 год. л. з гіркою
  • Яйце — 1 шт.
  • Молоко - 1 ст. л
  • Ванільний цукор — 10 г


Помити вишню, відірвати хвостики та видалити кісточки. Засипати ягоду цукром. Після того, як вишня попустить сік, його потрібно злити в окрему ємність — у цьому рецепті він не використовується. Ягода без соку засипати крохмалем і перемішати.
 

Збити яйце з ванільним цукром і ложкою молока. Змастити один бік лаваша сумішшю. Викласти вишню з крохмалем на сухий бік лаваша, розрівняти та згорнути щільний рулет. Укласти його швом у форму. Зверху рулет змастити залишками яєчної суміші та запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці. На випічку піде приблизно 20-25 хвилин.

Перед подаванням посипати штрудель цукровою пудрою й дати йому трохи охолонути. Розрізати на порційні шматки та подавати з кулькою морозива.


 

Основні атрибути
Тип продукціїЗаморожені
КультураВишня
ТипФасовані
Країна виробникПольща
Вага2500 г
Користувальницькі характеристики
Фасовка2.5 кг.
Вигляд упаковкиЯщик
  • Ціна: 317,50 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner