Груша заморожена вагова, фасування для замовлення раз на 2,5 кг. У ящику насипом 10 кг.
- Немає в наявності
53 ₴/кг
- +380 (67) 699-13-19Менеджер Костянтин
Груша заморожена вагова, мінімальна фасовка для замовлення 2,5 кг. У ящику насипом 10 кг.
Доставка по Києву.Можливий самовоз.
Відсилання Новою поштою за повною передоплатою ( додатково оплачується паковання Термохолст)
Користь
Чи можна морозити груші, і яка від них користь? Груші, як і будь-який інший фрукт, дуже корисні для здоров'я людини та мають величезний список вітамінів, мінералів, мікроелементів і поживних речовин. У складі груш містяться такі групи вітамінів, як-от: A, B, C, E, H, K, PP і такі мінерали, як: Калій (155 мг), Кальцій (19 мг), Магній (12 мг), Натрій (14 мг), Фосфор (16 мг) і Залізо (2,3 мг).
А також такі мікроелементи, як: фолієва кислота, каротин, пектини, катехіни, мінеральні солі заліза, марганцю, йоду, кобальту, а також дубильні речовини та клітковина.
І найважливіше, що вчені зазначають, що заморожені овочі та фрукти анітрохи не поступаються своїм свіжим соратникам за кількістю вітамінів, мінералів і поживних речовин.
У заморожених фруктах зберігаються повністю всі поживні, смакові та ароматичні речовини набагато краще, ніж за будь-якого іншого способу консервування.
Варто уважно ознайомитися з корисними компонентами цього замороженого фрукта. вітаміни, що входять до складу:
- Групи B — сприяють поліпшенню організму та регенерації на клітинному метаболізмі;
- Вітамін С — підтримує імунну систему організму. Допомагає засвоєнню заліза;
- Вітамін А — один із найважливіших вітамінів, виконує безліч функцій в організмі: прекрасно впливає на шкіру та волосся, може поліпшити зір і протистояти вірусним інфекціям.
Рецепт груш, заморожених у цукровому сиропі
Цукор є натуральним консервантом, що зберігає корисні властивості фруктів на довгий час. Для приготування груш у сиропі потрібно:
- змішати склянку цукру та 500 мл окропу;
- підготувати груші, покласти їх у глибоку тару;
- залити гарячим сиропом і залишити бланшируватися 3 хвилини;
- дістати груші шумівкою та розкласти в контейнери для заморожування;
- залити сиропом, злегка покриваючи плоди;
- дати охолонути до холодного стану;
- покласти в морозильну камеру для заморожування.
Упродовж усього терміну зберігання продукт можна використовувати під час приготування страв.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Заморожені |
Культура | Груші |
Тип | Фасовані |
Вага | 2500 г |
Ціна за 1 кг | 53 |
- Ціна: 53 ₴/кг