
Груша заморожена вагова, фасовка для замовлення кратно 2,5 кг. В ящику насипом 10 кг.
- В наявності
53 грн./кг
- +380956090048менеджер
- +380676991317
- Графік роботи
- Контакти
Груша заморожена вагова, мінімальна фасовка для замовлення 2,5 кг. В ящику насипом 10 кг.
Доставка по Києву.Можливий самовивіз .
Отправка Новой почтой по полной предоплате( дополнительно оплачивается упаковка Термохолст)
Польза
Можно ли морозить груши, и какая от них польза? Груши, как и любой другой фрукт, очень полезны для здоровья человека и обладают огромным списком витаминов, минералов, микроэлементов и питательных веществ. В составе груш содержатся такие группы витаминов, как: A, B, C, E, H, K, PP и такие минералы, как: Калий (155 мг) , Кальций (19 мг), Магний (12 мг), Натрий (14 мг), Фосфор (16 мг) и Железо (2,3 мг).
А також такі мікроелементи, як: фолієва кислота, каротин, пектини, катехіни, мінеральні солі заліза, марганцю, йоду, кобальту, а також дубильні речовини і клітковина.
І найважливіше, що вчені відзначають, що заморожені овочі і фрукти анітрохи не поступаються своїм свіжим соратникам по кількості вітамінів, мінералів і поживних речовин.
У заморожених овочах зберігаються всі поживні, смакові і ароматичні речовини значно краще, ніж при будь-якому іншому способі консервування.
Варто більш уважно ознайомитися з корисними компонентами цього замороженого фрукта. До складу входять вітаміни:
- Групи В — сприяють поліпшенню організму і регенерації на клітинному метаболізмі;
- Вітамін С — підтримує імунну систему організму. Допомагає засвоєнню заліза;
- Вітамін А — один з найбільш важливих вітамінів, виконує безліч функцій в організмі: прекрасно впливає на шкіру і волосся, здатний поліпшити зір і протистояти вірусним інфекціям.
Рецепт груш, заморожених в цукровому сиропі
Цукор є натуральним консервантом, який зберігає корисні властивості фруктів на довгий час. Для приготування груш в сиропі, необхідно:
- змішати склянку цукру і 500 мл окропу;
- підготувати груші, покласти їх в глибоку тару;
- залити гарячим сиропом і залишити бланшироваться 3 хвилини;
- дістати груші шумівкою і розкладіть у контейнери для заморожування;
- залити сиропом, злегка покриваючи плоди;
- дати охолонути до холодного стану;
- покласти в морозильну камеру для заморозки.
Протягом всього терміну зберігання продукт можна використовувати при приготуванні страв.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Украина |
Тип продукції | Замороженные |
Культура | Груши |
Тип | Фасованные |
Вага | 2500 г |
Ціна за 1 кг | 53.0 |
- Ціна: 53 грн./кг