Кошик
529 відгуків
Если у Вас есть жалобы или пожелания к работе -80676991317Позвонить

У зв*язку із вихідними(святковими) днями,ваше замовлення буде оброблено пізніше

+380 (95) 609-00-48
+380 (67) 699-13-19
Провулок Геофізиків,12(Бортничі), Київ, Україна
ТОВ "НІКО ФРОСТ"
Кошик
Шипшина звичайного, ягоди заморожена,фасовка для замовлення раз на 2,5 кг
влево
  • Шипшина звичайного, ягоди заморожена,фасовка для замовлення раз на 2,5 кг, фото 2
вправо

Шипшина звичайного, ягоди заморожена,фасовка для замовлення раз на 2,5 кг

  • Немає в наявності

45 ₴/кг

+380 (95) 609-00-48
Менеджер Анна
  • +380 (67) 699-13-19
    Менеджер Костянтин
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Шипшина звичайного, ягоди заморожена,фасовка для замовлення раз на 2,5 кг
Шипшина звичайного, ягоди заморожена,фасовка для замовлення раз на 2,5 кгНемає в наявності
45 ₴/кг
+380 (95) 609-00-48
Менеджер Анна
  • +380 (67) 699-13-19
    Менеджер Костянтин
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Є доставка по г. Київ, відправлення Новою поштою (по 100% передоплаті), самовитяг

Фасування по 10 кг у ящику, фасування для замовлення кратне  2,5 кг

Ягоди шипшини звичайного

Шипшина звичайна, дика троянда - так ще в народі називають цю рослину.

Плоди шипшини опис

Традиційна медицина використовує для лікування тільки плоди шипшини. Народна — використовує всі частини рослини. 

Хімічний склад плодів шипшини

Шипшина, насамперед велике джерело вітамінів: це вітамін С (до 4800 мг%), вітаміни В2, Р, К, Е, каротин, рибофлавін. У рослинному світі плоди шипшини мають найвищу вітамінну активність. 

Крім вітамінів у плодах шипшини, є солі калію, кальцію, магнію, заліза, фосфору, лимонна та яблучна кислоти, цукри, фітонциди, ефірні олії, дубильні речовини. 

Рекомендації до застосування настою з плодів шипшини

Добова потреба людини в вітаміні С — приблизно 50 мг, і вона має багатостороннє фізіологічне значення. Якщо наявне загальне нездужання, знижена стійкість до інфекційних захворювань, кровоточивість ясен, які водночас припухають і набувають сизого забарвлення — означає брак вітаміну С в організмі. 

У разі вищої міри авітамінозу С з'являються кровоточивості на шкірі, зазвичай у зоні підкоченої ямки та литкових м'язів. У таких випадках вживати вітамінів C треба буде більше, ніж добова доза. 

Але треба зауважити, що надлишок вітамінів також шкідливий. Це може призвести до збою в різних органах і системах. Якщо ви будете дуже довго пити препарати із шипшини, то це може негативно позначитися на роботі печінки. Вам може навіть загрожує неінфекційна жовтуха. 

Пити настій шипшини бажано через трубочку, намагатися не допускати контакту його з зубами — у разі тривалого вживання це може призвести до крохкості зубів. Або ж прополоскати рот після кожного приймання сиропу або настою шипшини. 

Щоб у ті сезони (здовні восени, взимку та ранньої весни), коли немає достатньої кількості овочів і фруктів, забезпечити здоровому організму необхідну йому кількість вітаміну С, потрібно вживати сушений шипшина. 

Якщо з будь-яких причин, наприклад у разі шлунково-кишкових розпорожнення, не рекомендують вживати висушену оболонку шипшини, можна вживати настій шипшини (10 грамів плодів шипшини на 1 склянку окропу), пити упродовж дня. 

Народна медицина використовує плоди шипшини для лікування хвороб печінки, жовчного міхура, нирок, сечового міхура, серця, туберкульозу легких. 

Особливий ефект дає застосування настою з висушених плодових оболонок шипшини під час каменів і піску в нирках і сечовому міхурі, як засіб, який знеболює і пришвидшує роздроблення (розсмоктування) каменів. 

Настій із шипшини 

 З неочищених плодів шипшини готують настій  У такий спосіб:
1 столову ложку плодів подрібнюють, щоб частинки були не більш ніж 0,5 мм, в емальованому посуді заварюють 2 склянками окропу, накривають кришкою й на водяній бані, що кип'ятіє, витримують 15 хвилин. Потім знімають і ще настоюють 30 хв. Процедів настій, приймають по 0,5 склянки двічі на день, перед їдою. 
Дітям дозу треба зменшити вдвічі та додати цукор або мед. 

Якщо у вас плоди шипшини висушені разом із насінням, то можна приготувати відвар (на паровій лазі, для цілісних плодів) або заварити в термосі (для подрібнених плодів), з розрахунку 40 ягід на 1 літр окропу. Ягоди шипшини можна попередньо подрібнити, тоді напар буде насиченішим. Приймати по 0,5 склянки 2-3 рази на день не більш ніж місяць через трубочку. 

Настій шипшини рекомендується також у разі гіпертонічної хвороби, атеросклерозу (понує рівень холестерину в крові), у разі усіх інфекційних захворювань, немовляти, у разі всіляких кровотеч, для поліпшення зору. 

Протипоказання до застосування відвару з плодів шипшини

  • Протипоказаний він у разі підвищеної чутливості до препаратів із шипшини;
  • людям, схильним до тромбоутворення та тромбофлебіту;
  •  не варто вживати шипшини у великих кількостях осердям, особливо у разі ендокардитів,;
  •  також у разі індивідуальної нестерпності;
  •  людям із гастритом (у разі підвищеної кислотності), і поготів із виразковою хворобою.
Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Тип продукціїЗаморожені
КультураШипшина
ТипФасовані
Вага2.5 г
Ціна за 1 кг45
  • Ціна: 45 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner