Кошик
145 відгуків
Если у Вас есть жалобы или пожелания к работе -80676991317Позвонить
+380676991319
+380956090048
УкраїнаКиївПереулок Геофизиков 12 (Бортничи)
ООО "НИКО ФРОСТ"
Кошик
Вишня без кісточки(Їдальня)

Вишня без кісточки(Їдальня)

  • В наявності

45 грн./кг

+380676991319
менеджер
  • +380956090048
    менеджер
  • +380676991317
  • Графік роботи
  • Контакти
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Вишня без кісточки(Їдальня)
Вишня без кісточки(Їдальня)В наявності
45 грн./кг
Купити
+380676991319
менеджер
  • +380956090048
    менеджер
  • +380676991317
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Вишня без кісточки (Їдальня) 2 сорт

Є доставка по р Київ і Самовивіз

Відправка новою поштою по 100% передоплаті+додатково оплачується упаковка термохолст

У вишні містяться:

  • органічні кислоти – фолієва, пантотенова;
  • макро-та мікроелементи – калій, кальцій, фосфор, магній, йод, залізо та інші;
  • безліч вітамін – А, В, С, Е, РР, Н.

Вживання вишні допоможе зміцнити серцево-судинну систему. А саме:

  • нормалізує згортання крові, знижує ризик утворення тромбів і стенокардії;
  • при підвищеному артеріальному тиску, допоможе привести його в норму;
  • зміцнює судини і капіляри;
  • підтримує функцію кровотворення;
  • знижує вміст холестерину.

Вишню ще називають «серцевої ягодою», і це не за червоного кольору, а завдяки колосальній користь для серцево-судинної системи.

 

Вишня в кулінарії

Цей фрукт незамінний в кулінарії, завдяки своєму особливому смак з кислинкою. З нього виходять дуже смачні сиропи, варення, джеми. Також ягідки додають у випічку.

Найдивовижніше, що при заморожуванні вишні майже не втрачають свої корисні компоненти. Тому сміливо заморожуйте ці фрукти і радуйте ними свою сім'ю круглий рік.

Швидкий штрудель з вишнями та мигдалем

На приготування традиційного штруделя йде багато сил і часу, але рецепт можна значно прискорити. Використовуйте лаваш, і це дозволить уникнути стомлюючої роботи з тестом. Крохмаль можна замінити кількома ложками мелених сухарів.

  • Лаваш тонкий - 1 великий аркуш
  • Вишня - 300 гр
  • Цукор - близько 60 гр, за смаком
  • Крохмаль - 1 ч. л. з гіркою
  • Яйце - 1 шт
  • Молоко - 1 ст. л
  • Ванільний цукор - 10 гр


Вишню помити, відірвати хвостики і видалити кісточки. Засипати ягоди цукром. Після того, як вишня пустить сік, його потрібно злити в окрему ємність – у цьому рецепті він не використовується. Ягоду без соку засипати крохмалем і перемішати.
 

Збити яйце з ванільним цукром і ложкою молока. Змастити один бік лаваша сумішшю. Викласти вишню з крохмалем на суху бік лаваша, розрівняти і згорнути щільний рулет. Укласти його швом вниз у форму. Зверху рулет змастити залишками яєчної суміші і запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці. На випічку піде близько 20-25 хвилин.

Перед подачею посипати штрудель цукровою пудрою і дати йому трохи охолонути. Розрізати на порційні шматки і подавати з кулькою морозива.

 

Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Тип продукціїЗаморожені
КультураВишня
ТипФасовані
Вага2500 г
Ціна за 1 кг45
  • Ціна: 45 грн./кг