Кошик
529 відгуків
Если у Вас есть жалобы или пожелания к работе -80676991317Позвонить

У зв*язку із вихідними(святковими) днями,ваше замовлення буде оброблено пізніше

+380 (95) 609-00-48
+380 (67) 699-13-19
Провулок Геофізиків,12(Бортничі), Київ, Україна
ТОВ "НІКО ФРОСТ"
Кошик
Яблуко без шкірки(кубик) заморожене, мінімальна фасовка 2,5 кг, в ящику 10 кг

Яблуко без шкірки(кубик) заморожене, мінімальна фасовка 2,5 кг, в ящику 10 кг

  • В наявності

130 ₴/упаковка

+380 (95) 609-00-48
Менеджер Анна
  • +380 (67) 699-13-19
    Менеджер Костянтин
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Яблуко без шкірки(кубик) заморожене, мінімальна фасовка 2,5 кг, в ящику 10 кг
Яблуко без шкірки(кубик) заморожене, мінімальна фасовка 2,5 кг, в ящику 10 кгВ наявності
130 ₴/упаковка
+380 (95) 609-00-48
Менеджер Анна
  • +380 (67) 699-13-19
    Менеджер Костянтин
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Яблуко без шкірки (кубик) заморожене. Ціна вказана за упаковку 2,5 кг

Виробництво  Україна. Є всі необхідні документи, що підтверджують якість продукції. Так само у продажу є ягоди, овочі, фрукти, гриби заморожені.

Доставка по Києву. Можливий самовивіз.

Відправка Новою поштою по повній пердплаті (окремо оплачується пакування термохолст (профольгований поролон) ціна 35 грн йде на 10 кг продукції)

Заморожені яблука зберігають до 90% вітамінів і корисних речовин. Тому пропонуємо швидкий спосіб заготівлі фруктів. Акуратно нарізані часточки яблук знадобляться вам не тільки для компоту, а й для приготування пирогів.

Між тим, морожені яблука – це смачний і дешевий джерело вітамінів в зимові місяці.

Яблучне повидло

Інгредієнти: яблука (2 кг), цукор (1 кг), кориця (0,5 ч.л.).

Спосіб приготування. Спершу ретельно вимийте яблука і видаліть із них серцевину. Потім наріжте їх на чотири частини, засипте цукор у пропорції 2:1 й перемішайте. Зачекайте під години, щоб із яблук виділився сік. Підігрійте суміш протягом 5-7 хвилин, щоб цукор повністю розчинився. Далі збийте яблука у блендері і додайте 0,5 чайної ложки кориці. Поставте масу на вогонь приблизно на 10 хвилин. Якщо ви полюбляєте густе повидло – можна проварити трохи довше. Наостанок закатайте гарячу суміш у банки й зберігайте їх у захищеному від світла місці.

Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
  • Ціна: 130 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner