Яблуко без шкірки(кубик) заморожене, мінімальна фасовка 2,5 кг, в ящику 10 кг
- В наявності
130 ₴/упаковка
- +380 (67) 699-13-19Менеджер Костянтин
Яблуко без шкірки (кубик) заморожене. Ціна вказана за упаковку 2,5 кг
Виробництво Україна. Є всі необхідні документи, що підтверджують якість продукції. Так само у продажу є ягоди, овочі, фрукти, гриби заморожені.
Доставка по Києву. Можливий самовивіз.
Відправка Новою поштою по повній пердплаті (окремо оплачується пакування термохолст (профольгований поролон) ціна 35 грн йде на 10 кг продукції)
Заморожені яблука зберігають до 90% вітамінів і корисних речовин. Тому пропонуємо швидкий спосіб заготівлі фруктів. Акуратно нарізані часточки яблук знадобляться вам не тільки для компоту, а й для приготування пирогів.
Між тим, морожені яблука – це смачний і дешевий джерело вітамінів в зимові місяці.
Яблучне повидло
Інгредієнти: яблука (2 кг), цукор (1 кг), кориця (0,5 ч.л.).
Спосіб приготування. Спершу ретельно вимийте яблука і видаліть із них серцевину. Потім наріжте їх на чотири частини, засипте цукор у пропорції 2:1 й перемішайте. Зачекайте під години, щоб із яблук виділився сік. Підігрійте суміш протягом 5-7 хвилин, щоб цукор повністю розчинився. Далі збийте яблука у блендері і додайте 0,5 чайної ложки кориці. Поставте масу на вогонь приблизно на 10 хвилин. Якщо ви полюбляєте густе повидло – можна проварити трохи довше. Наостанок закатайте гарячу суміш у банки й зберігайте їх у захищеному від світла місці.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 130 ₴/упаковка