Едамаме (яп. 枝豆) - варені у воді або на пару прямо в стручках соєві боби, популярна закуска японської кухні до пива та іншим західним спиртним напоям. У Японії стручки зазвичай варять у солоній воді
УПАКОВКИ 1 КГ(але уточнюйте бо буває по 2,5 кг)
Боби едамаме - широко розповсюджений продукт у країнах Сходу, а особливо в Японії. Зелені молоді соєві боби відварюють у підсоленій воді і вживають як закуску, або додають до салатів, супів, гарнірів. Як і інші боби, едамаме багаті харчовими волокнами, рослинним білком, фолієвою кислотою, марганцем, іншими елементами. Тож регулярне вживання бобів едамаме позитивно впливає на організм і самопочуття
Едамаме, як і інші продукти з сої, багаті на білки, харчові волокна і такі речовини як фолієва кислота, марганець, фосфор і вітамін K. У 100 грамах едамаме міститься 361 мг омега-3-ненасичених жирних кислот і 1794 мг омега- жирних кислот
Едамамі допомагає знижувати вагу. Едамам містить дуже багато клітковини, яка необхідна, щоб контролювати вагу. Клітковина уповільнює процес засвоєння поживних речовин та нормалізує обмін речовин. Вуглеводи засвоюються значно довше, що дозволяє зберігати енергію довгий час. Крім того, наш організм краще переробляє поживні речовини.
- Ціна: 218,50 ₴/кг