Кошик
607 відгуків
Если у Вас есть жалобы или пожелания к работе -80676991317Позвонить
+380 (95) 609-00-48
+380 (67) 699-13-19
Провулок Геофізиків,12(Бортничі), Київ, Україна
ТОВ "НІКО ФРОСТ"
Кошик
Вишня заморожена без кісточки Ціна вказана за упаковку 2,5 кг

Вишня заморожена без кісточки Ціна вказана за упаковку 2,5 кг

  • В наявності
  • Код: ВИВ

412,50 ₴/упаковка

+380 (95) 609-00-48
Менеджер Анна
  • +380 (67) 699-13-19
    Менеджер Марія
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Вишня заморожена без кісточки Ціна вказана за упаковку 2,5 кг
Вишня заморожена без кісточки Ціна вказана за упаковку 2,5 кгВ наявності
412,50 ₴/упаковка
+380 (95) 609-00-48
Менеджер Анна
  • +380 (67) 699-13-19
    Менеджер Марія
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Вишня без кісточки 1  клас  . В упаковці 2.5 кг. У ящику насипом 10 кг

Доставка по Києву. Можливий самовіз.

Відсправка  Новою поштою по повній передплаті + доповнить оплачується пакування Термохолст

У вишні містяться:

  • органічні кислоти – фолієва, пантотенова;
  • макро- та мікроелементи — калій, кальцій, фосфор, магній, йод, залізо та інші;
  • безліч вітамінів — А, В, С, Е, РР, Н.

Вживання вишні допоможе зміцнити серцево-судинну систему. А саме:

  • нормалізує згортання крові, знижує ризик утворення тромбів і стенокардії;
  • за підвищеного артеріального тиску, допоможе його нормалізувати;
  • зміцнює судини і капіляри;
  • підтримує функцію кровотворення;
  • знижує вміст холестерину

 Вишню ще називають «серцевою ягодою», і це не через червоне забарвлення, а завдяки колосальній користі для серцево-судинної системи.

 

Вишня в кулінарії

Цей фрукт незамінний у кулінарії, завдяки своєму особливому смаку з кислинкою. З нього виходять дуже смачні сиропи, варення, джеми. Також ягідки додають у випічку.

Найдивніше, що під час заморожування вишні  майже не втрачають свої корисні компоненти.  Тому сміливо заморожуйте ці фрукти та потіште ними свою сім'ю цілий рік.

Швидкий штрудель з вишнею і мигдалем

На приготування традиційного штруделя  йде багато сил і часу, але рецепт можна неабияк прискорити. Використовуйте лаваш, і це дасть змогу уникнути тяготні  з тістом. Крохмаль можна замінити кількома ложками мелених сухарів.

  • Лаваш тонкий — 1 великий лист
  • Вишня — 300 г
  • Цукор — приблизно 60 г, на смак
  • Крохмаль — 1 год. л. з гіркою
  • Яйце — 1 шт.
  • Молоко - 1 ст. л
  • Ванільний цукор — 10 г


Помити вишню, відірвати хвостики та видалити кісточки. Засипати ягоду цукром. Після того, як вишня попустить сік, його потрібно злити в окрему ємність — у цьому рецепті він не використовується. Ягода без соку засипати крохмалем і перемішати.
 

Збити яйце з ванільним цукром і ложкою молока. Змастити один бік лаваша сумішшю. Викласти вишню з крохмалем на сухий бік лаваша, розрівняти та згорнути щільний рулет. Укласти його швом у форму. Зверху рулет змастити залишками яєчної суміші та запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці. На випічку піде приблизно 20-25 хвилин.

Перед подаванням посипати штрудель цукровою пудрою й дати йому трохи охолонути. Розрізати на порційні шматки та подавати з кулькою морозива.


 

Основні атрибути
Тип продукціїЗаморожені
КультураВишня
ТипФасовані
Країна виробникПольща
Вага2500 г
Користувальницькі характеристики
Фасовка2.5 кг.
Вигляд упаковкиЯщик
  • Ціна: 412,50 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner