
Вишня заморожена без кісточки Ціна вказана за упаковку 2,5 кг
- В наявності
- Код: ВИВ
412,50 ₴/упаковка
- +380 (67) 699-13-19Менеджер Марія
Вишня без кісточки 1 клас . В упаковці 2.5 кг. У ящику насипом 10 кг
Доставка по Києву. Можливий самовіз.
Відсправка Новою поштою по повній передплаті + доповнить оплачується пакування Термохолст
У вишні містяться:
- органічні кислоти – фолієва, пантотенова;
- макро- та мікроелементи — калій, кальцій, фосфор, магній, йод, залізо та інші;
- безліч вітамінів — А, В, С, Е, РР, Н.
Вживання вишні допоможе зміцнити серцево-судинну систему. А саме:
- нормалізує згортання крові, знижує ризик утворення тромбів і стенокардії;
- за підвищеного артеріального тиску, допоможе його нормалізувати;
- зміцнює судини і капіляри;
- підтримує функцію кровотворення;
- знижує вміст холестерину.
Вишню ще називають «серцевою ягодою», і це не через червоне забарвлення, а завдяки колосальній користі для серцево-судинної системи.
Вишня в кулінарії
Цей фрукт незамінний у кулінарії, завдяки своєму особливому смаку з кислинкою. З нього виходять дуже смачні сиропи, варення, джеми. Також ягідки додають у випічку.
Найдивніше, що під час заморожування вишні майже не втрачають свої корисні компоненти. Тому сміливо заморожуйте ці фрукти та потіште ними свою сім'ю цілий рік.
Швидкий штрудель з вишнею і мигдалем
На приготування традиційного штруделя йде багато сил і часу, але рецепт можна неабияк прискорити. Використовуйте лаваш, і це дасть змогу уникнути тяготні з тістом. Крохмаль можна замінити кількома ложками мелених сухарів.
- Лаваш тонкий — 1 великий лист
- Вишня — 300 г
- Цукор — приблизно 60 г, на смак
- Крохмаль — 1 год. л. з гіркою
- Яйце — 1 шт.
- Молоко - 1 ст. л
- Ванільний цукор — 10 г
Помити вишню, відірвати хвостики та видалити кісточки. Засипати ягоду цукром. Після того, як вишня попустить сік, його потрібно злити в окрему ємність — у цьому рецепті він не використовується. Ягода без соку засипати крохмалем і перемішати.
Збити яйце з ванільним цукром і ложкою молока. Змастити один бік лаваша сумішшю. Викласти вишню з крохмалем на сухий бік лаваша, розрівняти та згорнути щільний рулет. Укласти його швом у форму. Зверху рулет змастити залишками яєчної суміші та запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці. На випічку піде приблизно 20-25 хвилин.
Перед подаванням посипати штрудель цукровою пудрою й дати йому трохи охолонути. Розрізати на порційні шматки та подавати з кулькою морозива.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Заморожені |
Культура | Вишня |
Тип | Фасовані |
Країна виробник | Польща |
Вага | 2500 г |
Користувальницькі характеристики | |
Фасовка | 2.5 кг. |
Вигляд упаковки | Ящик |
- Ціна: 412,50 ₴/упаковка