Кошик
493 відгуків
Если у Вас есть жалобы или пожелания к работе -80676991317Позвонить
+380 (95) 609-00-48
+380 (67) 699-13-19
Провулок Геофізиків,12(Бортничі), Київ, Україна
ТОВ "НІКО ФРОСТ"
Кошик

У зв*язку із вихідними(святковими) днями,ваше замовлення буде оброблено пізніше

Смородина червона заморожена, для замовлення раз на 2,5 кг. У ящику насипом 10 кг.

Смородина червона заморожена, для замовлення раз на 2,5 кг. У ящику насипом 10 кг.

  • В наявності
  • Код: СК5

96,25 /упаковка

+380 (95) 609-00-48
Менеджер Анна
  • +380 (67) 699-13-19
    Менеджер Костянтин
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Смородина червона заморожена, для замовлення раз на 2,5 кг. У ящику насипом 10 кг.
Смородина червона заморожена, для замовлення раз на 2,5 кг. У ящику насипом 10 кг.В наявності
96,25 /упаковка
+380 (95) 609-00-48
Менеджер Анна
  • +380 (67) 699-13-19
    Менеджер Костянтин
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Червона смородина заморожена.Фасування для замовлення раз на 2,5 кг, ящик 10 кг. Є всі необхідні документи, що підтверджують хитання продукції.Так само в продажу є ягоди,овочі, гриби,фрукти заморожені.

Доставка по Києву. Можливий самовитяг.

Відсилання Новою поштою за повною передоплатою (у спекотний період додатково оплачується паковання Термохолст)

Корисні властивості червоної смородини

Чи варто дивуватися, що за такого багатого хімічного складу поречка є однією з найкорисніших ягід, що ростуть у нашій місцевості? Поглянувши на корисний склад цього продукту, ви переконаєтеся, що він сприятливо впливає на всі органи та системи в нашому тілі. Ось наприклад:

1. Захищає від онкології та запобігає старінню

Червона смородина є справжнім джерелом вітаміну C, якого в цій язі вчетверо більше, ніж у лимоні! Особливо багато цього вітаміну в недозрілих ягодах. Адже аскорбінова кислота — один із найпотужніших антиоксидантів, який захищає організм від руйнівної діяльності вільних радикалів, запобігаючи у такий спосіб утворенню онкологічних пухлин. Крім того, спільно з іншим дуже сильним антиоксидантом, вітаміном E, поречка захищає весь організм, і передусім шкіру, від старіння й появи зморщок.

2. Запобігає захворюванням серця

Цінний склад цієї червоної ягоди особливо корисний для серця й судин. Калій покращує роботу міокарда, а наявні в складі вітаміни зміцнюють судини та капіляри, підвищуючи їхню еластичність і запобігаючи осіданню на стінках холестеринових бляшок. Така турбота надзвичайно важлива для профілактики атеросклерозу та ішемічної хвороби серця — захворювань, які провокують розвиток інфарктів і інсультів. До того ж смородина має сечогінну дію, а отже, буде корисна всім без винятку «сердцям» і особам, які страждають від набряків.

3. Зміцнює імунітет

У садовій смородині є всі корисні елементи, необхідні для підвищення захисних сил організму. Завдяки цьому регулярне вживання свіжої поречки та страв на основі цієї ягоди дає змогу захиститися від сезонної епідемії ГРВІ та грипу, а також швидше справлятися з уже наявними застудними захворюваннями. До речі, під час ГРВІ вживання поречки знімає гіпертермію та посилює потовиділення.

4. Бореться з авітамінозом

У складі розглянутої ягоди зібрані практично всі вітаміни, а тому цей натуральний продукт особливо необхідний кожному з нас навесні, коли високий ризик розвитку авітамінозу. Особливо корисна порочка особам, які перенесли важкі операції та відновлюються після важких захворювань, вагітним жінкам і матерям, які годують, дітлахам і особам похилого віку.

5. Очищає організм

Багатство червоної смородини харчовими волокнами надзвичайно корисне для очищення організму від продуктів, що скупчуються в крові, обміну — токсинів, шлаків і солей важких металів. Активно очищаючи організм від шкідливих речовин, поречка повертає шлунок здатність краще перетравлювати їжу, позбавляє млявості кишківника, коліту та ентоколіту. До того ж, завдяки очищенню крові відбувається поліпшення стану шкірного покриву, який позбавляється екземи та дерматиту.

6. Покращує роботу печінки та жовчного міхура

Розглядаючи ягода, має жовчогінний ефект, а отже, не тільки покращує перетравлення їжі, але й піклується про стан жовчного міхура та печінки. З вживанням смородини печінка починає краще очищати кров, а жовчний міхур позбавляється застійних явищ, зокрема від утворення каменів.

7. Покращує роботу шлунково-кишкового тракту

Ми вже зазначили, що смородина очищає організм і покращує перетравлення їжі. Крім того, у разі регулярного вживання цього продукту поліпшується всмоктуваність корисних речовин, що несе користь усьому організму. Якщо ж говорити безпосередньо про шлунок, ця ягода усуває закрепи та налагоджує нормальний стілець, усуває метеоризм і здуття живота.

Склад червоної смородини

Поренка — це цінний вітамінний комплекс, який дає організму вітамін A (ретинол), вітамін E (токоферол), вітамін C (аскоринову кислоту), вітамін PP (нікотинову кислоту), вітамін H (біотин) і практично всю групу вітамінів групи B (B1, B2, B5, B6, B9, B12).

У червоній смородині є безліч цінних мінералів, зокрема залізо та кальцій, калій і фосфор, натрій і магній. Крім того, цей цінний продукт багатий на ненасичені жирні кислоти, вуглеводи, клітковину та попіл.

Водночас калорійність червоної смородини не перевищує 43 калорій у 100 г продукту, що дає змогу вважати цей продукт дієтичним і використовувати його як корисний перекус.

Рецепти з червоною смородиною

1. Настій із ягід. Щоб приготувати корисний настій, просто ошпарте 3 ст. л. добірних стиглих ягід 200 мл окропу, дайте засобу настоятися чотири години, а потім процідіть і приймайте його по половині склянки вранці та ввечері. Такий засіб усуне авітаміноз, зміцнить імунітет і буде корисним особам із серцевими захворюваннями.

 

Соус із червоної смородини до м'яса

Інгредієнти

Червона смородина — 200 г

Часник — 1 зубчик

Сіль — 3 дрібки

Крохмаль — 1 ст. л.

Куркума — 2 дрібки

Барбарис мелений — 0,5 год.

Цукор — 2 дрібки

Лимонний сік — 0,5 ч. л.

Перець чорний мелений — 2 дрібки

Покроковий рецепт із фото

Соус із червоної смородини — ідеальне доповнення не тільки до запеченої свинини або яловичини, але ще й до відварної або смаженої птиці, кролика тощо. Він настільки тонко підкреслює смак страви та надає їй дивовижної пікантної кислинки, що ви надалі захочете м'ясо подавати тільки з ним. Щоб це можна було зробити впродовж усього року, рекомендуємо вам у сезон збору червоної смородини пробалювати її та пропустити через ситечко, а відтиснений сік заморозити в морозильній камері.

 

Отже, підготуйте всі необхідні продукти для приготування соусу з червоної смородини до м'яса. Ягоди червоної смородини промийте у воді, зніміть із гронодів.

Ингредиенты для соуса из красной смородины к мясу

 

Висипте їх у сотейник або невелику каструльку з антипригарним дном. Прогрійте ягоди впродовж 4-5 хвилин, щоб вони випустили сік, помістивши ємність на плиту, додавши спресований зубчик часнику, очищений від лушпиння.

Положить ягоды в сотейник

 

Відпюруйте або проблендуйте. Я користуюся пресом для вареного картоплі — він не подрібнює кісточки ягід.

Пюрировать ягоды

 

Процідіть пюрований вміст сотейника через ситечко або подвійний шар марлі. Видаліть макухи, він вам більше не знадобиться — нас цікавить тільки проціджений сік.

Протереть ягоды через сито

 

Влийте його назад у сотейник, всипте всі заявлені спеції, влийте лимонний сік і додайте крохмаль. Пам'ятайте — крохмаль додається тільки в холодну рідину, оскільки в гарячій він утворює грудочки!

Добавить специи, крахмал и лимонный сок

 

Помістіть сотейник знову на плиту та уваріть соус на мінімальному нагріванні, не забуваючи його постійно помішувати, щоб він не пригорів. Вам знадобиться від сили 2-3 хвилини.

Фото соуса из красной смородины к мясу

 

Гарячий соус перелийте в соусник — у процесі остигання він ще більше загусне, і ви зможете капати його на м'ясо або на тарілки.

Рецепт соуса из красной смородины к мясу

 

Подавайте соус із червоної смородини до м'яса охолодженим — у холодному вигляді краще розкривається його смак. Не забудьте прикрасити під час подавання!

Основні атрибути
Вага2.5 г
Країна виробникУкраїна
ТипФасовані
Тип продукціїЗаморожені
КультураСмородина
Ціна за 1 кг47
ВиробникB&B
Користувальницькі характеристики
Мінімальний об'єм замовлення10 кг.
Вигляд упаковкиЯщик
  • Ціна: 96,25 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner