Персик заморожений, фасування для замовлення раз на 2,5 кг. У ящику насипом 10 кг.
- В наявності
- Код: ПЕ7
405 ₴/упаковка
- +380 (67) 699-13-19Менеджер Костянтин
Персик заморожений
Персик заморожений, пугачок .Фасування кратно 2,5 кг, виробник 10 кг. Є всі необхідні документи, що підтверджують якість продукції.Так само в продажу є ягоди,овощі,фрукти заморожені.
Доставка Києвом. Можливий самовивез.
Відсилання Новою поштою за повною передоплатою ( додатково оплачується паковання Термохолст)
Склад персиків
Склад 100 г. персиків у відсотках від добової норми представлений нижче.
Вітаміни
- С – 11%;
- А – 7%;
- Е – 4%;
- В3 – 4%;
- К – 3%.
Минералы:
- калий – 5%;
- марганець — 3%;
- мідь — 3%;
- магний – 2%;
- фосфор – 2%.1
Калорійність персиків — 39 ккал на 100 г.
Користь персиків
Високий вміст кальцію і фосфору зміцнює кістково-м'язову систему, запобігає розвитку артрозів, артритів b ревматизму. Для лікування захворювань у народній медицині використовують плоди, листя та квіти персиків.
Вітамін С зміцнює стінки кровоносних судин, розчиняє атеросклерозтичні бляшки та знижує рівень холестерину. Калій і магній нормалізують серцевий ритм і знижують високий кров'яний тиск.
Вітамін К відповідає за згортання крові, фолієва кислота та залізо беруть участь в утворенні червоних кров'яних тілець.3
Комплекс вітамінів групи B і мікроелементів зміцнює нервову систему, сприятливо позначаються на роботі різних відділів головного мозку та покращують пам'ять. Солодкий смак і неповторний запах із комбінації фруктових кислот заспокоюють тривожні стани, знімають нервове збудження, тому лікарі радять вживати їх вагітним і дітям.
Високий вміст вітаміну А в персиках покращує зір.
Шоколадно-персиковий пиріг
Цей сонячний фрукт ідеально вписується й у шоколадне тісто. Оцініть насичений смак, запиваючи цей вишуканий десерт ароматною кавою.
Інгредієнти:
- 4 персика;
- 2 ст. л.као;
- 2 яйця;
- 100 г. олії вершкового;
- 100 г. цукру;
- 150 гр. муки;
- 2 ч. л. розпушувача.
Приготування:
- Розпорошіть олію. Остудіть його до кімнатної температури.
- Додайте до яєць цукор і збийте міксером.
- Просіяне борошно з'єднайте з розпушувачем і какао. Отриману суміш введіть до яєць. Збийте.
- Влийте розтоплена олія. Знову збийте.
- Вилийте тісто у форму.
- Персики наріжте часточками та викладіть на поверхню пирога.
- Випікайте в духовці 40 хвилин за 190 °C.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Заморожені |
Культура | Персики |
Тип | Фасовані |
Користувальницькі характеристики | |
Процес заморозки | Загальна шокова заморозка |
Вигляд упаковки | Картонний ящик |
- Ціна: 405 ₴/упаковка