
Агрус (агрус) заморожений, фасовка для замовлення кратно 2,5 кг. В ящику насипом 10 кг.
- Немає в наявності
- Код: К5656
58 грн./кг
- +380956090048менеджер
- +380676991317
- Графік роботи
- Контакти
Агрус заморожений.
Фасовка для замовлення кратно 2,5 кг . У ящику 10 кг .
Доставка по Києву.
Можливий самовивіз .
Відправка Новою поштою по повній передоплаті(в жаркий період додатково оплачується упаковка Термохолст)
У складі плодів агрусу на першому місці стоїть вода: її вміст перевищує 80 %. З цукрів в основному фруктоза і глюкоза, органічні кислоти (яблучна, щавлева та інші), пектинові речовини, каротин, мінеральні елементи, вітаміни C і E.
Серед лікувальних властивостей цієї рослини – жовчогінний і сечогінний, що допомагають виводити зайву рідину з організму при набряках. Протизапальний та антисептичний, що роблять засоби на основі агрусу корисними при запаленнях дихальних шляхів. Також відомо загальнозміцнюючу дію агрусу: він дозволяє поліпшити самопочуття і відновити сили після хвороби чи застуди.
Кому треба є аґрус
Агрус радять їсти при гіповітамінозі (завдяки високому вмісту вітамінів), а також анемії (недокрів'ї). Так як останнім захворювання досить часто спостерігається у вагітних жінок, їм варто їсти ягоди в цілях профілактики. Також вживання плодів агрусу допомагає підняти рівень гемоглобіну, поліпшити обмін речовин, знизити ризик розвитку серцево-судинних хвороб, нормалізувати артеріальний тиск – і навіть уповільнити процес старіння клітин.
Полезен крыжовник страдающим гастритом с пониженной кислотностью, поскольку мягко нормализует кислотность. Показан он и тем, кто страдает от излишнего веса и придерживается диетического питания. С его помощью можно устраивать разгрузочные дни.
Что приготовить из крыжовника
В первую очередь крыжовник идет в сладкие блюда: компоты, джемы, конфитюры, мармелады, начинки для блинов и пирогов, повидла, суфле, конфитюры, кисели.
Также из крыжовника делают кисло-сладкие соусы и чатни. Плоды маринуют и добавляют в качестве гарнира к мясу и рыбе и даже в капусту провансаль вместе с клюквой. Попробуйте добавить маринованный крыжовник, например, вместо каперсов в нисуаз или в оливье вместо соленых огурцов – получится новый образ любимого салата. На основе ягод готовят наливки, шампанское и вино – получается не хуже, чем из винограда.
Противопоказания
Агрус заборонено їсти людям з запаленням дванадцятипалої кишки, виразку шлунка, колітах і ентеритах. Також не варто скидати з рахунків випадки індивідуальної непереносимості продукту.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Украина |
Тип продукції | Замороженные |
Культура | Крыжовник |
Тип | Фасованные |
Вага | 2.5 г |
Ціна за 1 кг | 58.0 |
- Ціна: 58 грн./кг