Кошик
139 відгуків
Если у Вас есть жалобы или пожелания к работе -80676991317Позвонить
+380676991319
+380956090048
УкраїнаКиївПереулок Геофизиков 12 (Бортничи)
ООО "НИКО ФРОСТ"
Кошик
Агрус (агрус) заморожений, фасовка для замовлення кратно 2,5 кг. В ящику насипом 10 кг.

Агрус (агрус) заморожений, фасовка для замовлення кратно 2,5 кг. В ящику насипом 10 кг.

  • Немає в наявності
  • Код: К5656

58 грн./кг

+380676991319
менеджер
  • +380956090048
    менеджер
  • +380676991317
  • Графік роботи
  • Контакти
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Агрус (агрус) заморожений, фасовка для замовлення кратно 2,5 кг. В ящику насипом 10 кг.
Агрус (агрус) заморожений, фасовка для замовлення кратно 2,5 кг. В ящику насипом 10 кг.Немає в наявності
58 грн./кг
+380676991319
менеджер
  • +380956090048
    менеджер
  • +380676991317
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Агрус заморожений.

Фасовка для замовлення кратно 2,5 кг . У ящику 10 кг .

Доставка по Києву.

Можливий самовивіз .

Відправка Новою поштою по повній передоплаті(в жаркий період додатково оплачується упаковка Термохолст)

У складі плодів агрусу на першому місці стоїть вода: її вміст перевищує 80 %. З цукрів в основному фруктоза і глюкоза, органічні кислоти (яблучна, щавлева та інші), пектинові речовини, каротин, мінеральні елементи, вітаміни C і E.

Серед лікувальних властивостей цієї рослини – жовчогінний і сечогінний, що допомагають виводити зайву рідину з організму при набряках. Протизапальний та антисептичний, що роблять засоби на основі агрусу корисними при запаленнях дихальних шляхів. Також відомо загальнозміцнюючу дію агрусу: він дозволяє поліпшити самопочуття і відновити сили після хвороби чи застуди.

Кому треба є аґрус

Агрус радять їсти при гіповітамінозі (завдяки високому вмісту вітамінів), а також анемії (недокрів'ї). Так як останнім захворювання досить часто спостерігається у вагітних жінок, їм варто їсти ягоди в цілях профілактики. Також вживання плодів агрусу допомагає підняти рівень гемоглобіну, поліпшити обмін речовин, знизити ризик розвитку серцево-судинних хвороб, нормалізувати артеріальний тиск – і навіть уповільнити процес старіння клітин.

Полезен крыжовник страдающим гастритом с пониженной кислотностью, поскольку мягко нормализует кислотность. Показан он и тем, кто страдает от излишнего веса и придерживается диетического питания. С его помощью можно устраивать разгрузочные дни. 

Что приготовить из крыжовника

В первую очередь крыжовник идет в сладкие блюда: компоты, джемы, конфитюры, мармелады, начинки для блинов и пирогов, повидла, суфле, конфитюры, кисели. 

Также из крыжовника делают кисло-сладкие соусы и чатни. Плоды маринуют и добавляют в качестве гарнира к мясу и рыбе и даже в капусту провансаль вместе с клюквой. Попробуйте добавить маринованный крыжовник, например, вместо каперсов в нисуаз или в оливье вместо соленых огурцов – получится новый образ любимого салата. На основе ягод готовят наливки, шампанское и вино – получается не хуже, чем из винограда.

Противопоказания 

Агрус заборонено їсти людям з запаленням дванадцятипалої кишки, виразку шлунка, колітах і ентеритах. Також не варто скидати з рахунків випадки індивідуальної непереносимості продукту.

Основні атрибути
Країна виробник  Украина
Тип продукціїЗамороженные
КультураКрыжовник
ТипФасованные
Вага2.5 г
Ціна за 1 кг58.0
  • Ціна: 58 грн./кг