Вишня з кісточкою заморожена, фасування для замовлення 1 паковання (в пакованні 2,5 кг). У ящику насипом 10 кг.
- В наявності
275 ₴/упаковка
- +380 (67) 699-13-19Менеджер Костянтин
Вишня з кісточкою виробництва Україна. Доставка по Києву, самовивіз,відправка поштою по 100% передплаті.Форма розрахунку будь-яка.
Є всі необхідні документи, які підтверджують якість продукції. Так само в продажу є ягоди, овочі, фрукти заморожені.
При відправці поштою додатково оплачується пакування термохолст
У вишні міститься:
- органічні кислоти - Фолієва, пантотенова;
- макро і мікроелементи - Калій, кальцій, фосфор, магній, йод, залізо та інші;
- багато вітамінів - А, В, С, Е, РР, Н.
Вживайте вишні, щоб зміцнити серцево - судинну систему. А саме:
- нормалізує зсідання крові, знижує ризик утворення тромбів і стінокардії;
- Якщо кров’яний тиск високий, допоможе привести його в норму;
- кріплює посудини і капіляри;
- підтримує функцію кровообігу;
- понижує зміст холестерину.
Вишню ще називають "сердечною ягодою", і це не з червоного кольору, а Велика користь для серцево - судинної системи.
Вишня в кулінарії
Завдяки своєму особливому смаку з кислинкою цей фрукт незамінний в кулінарії. З нього виходять дуже смачні сиропи, варення, джеми. Також ягідки додають до випічки.
Найдивовижніше, що при заморозці вишні майже не втрачають свої корисні компоненти. Тому сміливо заморожуйте ці фрукти і тіштеся ними протягом цілого року.
Швидкий штрудель з вишнею і мигдалем
Для виготовлення традиційного штруделя потрібно багато часу та енергії, але рецепт можна значно пришвидшити. Використовуйте лаваш, щоб уникнути стомливої волокіти з тістом. Крохмалью можна замінити кількома ложками молотових сухарів.
- Лаваш тонкий - 1 великий аркуш
- Вишня - 300 гру
- Цукор - близько 60, смакує
- Крохмалю - 1 ч.л. з гіркою
- Яйце - 1 шт
- Молоко - 1 ст. л
- Ванільний цукор - 10 гру
Помити вишню, відривати хвостики і видалити кісточки. Засипати ягоди цукром. Після того як вишня пустить сік, його слід злити в окрему ємкість — у цьому рецепті він не використовується. Ягоду без соку засипати крохмалем і перемішати.
Збити яйце з ванільним цукром і ложкою молока. Змазати одну сторону лавашу сумішю. Викласти вишню з крохмалем на суху сторону лаваша, розоряти і згорнути щільний рулет. Укласти його швом вниз в форму. Зверху рулет змащує залишки яєчної суміші і запікає у попередньо розігрітій температурі до 180 градусів духовці. На випічку піде близько 20-25 хвилин.
Перед подачею посипати штрудель цукровою пудри і дати йому трохи охолонути. Розрізати на порційні шматочки і подавати з кулькою морозива.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Заморожені |
Культура | Вишня |
Тип | Фасовані |
Країна виробник | Україна |
Вага | 2.5 г |
Користувальницькі характеристики | |
Фасовка | 2.5 кг. |
Вид упаковки для ягід | Ящик |
Процес заморозки | Загальна шокова заморозка |
- Ціна: 275 ₴/упаковка