Журавлина заморожена( Україна), .упаковка 2,5 кг. В ящику насипом 10 кг.
- В наявності
- Код: УК87
476,25 ₴/упаковка
- +380 (67) 699-13-19Менеджер Костянтин
Журавлина заморожена, фасовка 2.5 кг
Журавлина заморожена 2 сорт,некалиброваная,з зеленими ягідками.Фасовка для замовлення кратно 2,5 кг, ящик 10 кг Є всі необхідні документи, що підтверджують якість продукції.Так само у продажу є ягоди,овочі,фрукти,гриби заморожені.
Доставка по Києву.
Можливий самовивіз .
Відправка Новою поштою по повній передоплаті(в жаркий період додатково оплачується упаковка Термохолст)
Журавлина – це цілий вітамінний комплекс, подарований нам природою. Користь організму принесе як свіжа ягода, так і сушена. За вмістом вітамінів і мінералів є найкориснішою з дикорослих ягід і застосовується для лікування простудних захворювань.
Журавлина,завдяки великому вмісту витамина С, - чудовий профілактичний засіб, який зміцнює імунітет організма. Сироп, сік и морс з цієї ягоди використовують у лікуванні простудних захворювань.. Вони є чудовими жарозниючими,протизамальними та загальнозміцнюючими засобами.
На смак журавлина досить кислувата— ця якість часто використовується в кулинарії для того, щоб виразити смак основного блюда.
Ягоди всіх видів журавлини їстівні та використовуються у багатьох напої — морси, соки, киселі, лікери, настойки, алкогольні коктейлі. З журавлини також роблять желе готують відомий журавлинний соус, який подають до індички.
Взимку особливою популярністю користується кисло-солодке варення з журавлини. Листя ягоди можна заварювати як чай. Журавлину також використовують для приготування кексів, тістечок та пирогів. Також ягоду додають до несолодким страв, наприклад, в супи, м'ясо, рибу і квашену капусту.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 2.5 г |
Країна виробник | Україна |
Тип | Фасовані |
Тип продукції | Заморожені |
Культура | Журавлина |
Ціна за 1 кг | 112 |
Користувальницькі характеристики | |
Фасовка | 2.50 кг |
Процес заморозки | Загальна шокова заморозка |
Вигляд упаковки | Ящик |
- Ціна: 476,25 ₴/упаковка