Рагу:кабачок,баклажан,морква,перець,томат кубик.
Ціна вказана за упаковку 2,5 кг
Виробництво Україна. Є всі необхідні документи, що підтверджують якість продукції. Так само у продажу є ягоди, овочі, фрукти, гриби заморожені.
Доставка по Києву. Можливий самовивіз.
Відправка Новою поштою по повній пердплаті (окремо оплачується пакування термохолст(профольгований поролон) ціна 35 грн йде на 10 кг продукції)
Ідеально підійде як для активних людей, яким не вистачає часу на приготування, так і тим, хто любить готувати і створювати кулінарні шедеври. Адже такі овочі можна додавати в рагу, запіканки, супи, м'ясні страви, овочеві плови та інші страви.
Заморожені овочі – справжній порятунок тоді, коли для свіжих вже чи ще не сезон. Совісні ґаздині самостійно запасаються вирощеними чи купленими дарами природи, а для тих, у кого немає на це часу, завжди знайдеться пропозиція у супермаркеті.
Як готувати заморожені овочі: загальні рекомендації
Під час замороження зберігаються практично всі корисні властивості свіжих овочів. Проте потрібно правильно їх готувати, щоб продукти не втрачали свою користь і смак.
- Час приготування суміші повинен бути вдвічі коротшим, аніж час їхнього замороження. Зазвичай, вистачає 10-15 хвилин, і навіть такий період є максимально допустимим. Тож додавайте заморожені овочі у страви в кінці приготування.
- До речі, заморожені овочі не обов’язково готувати – після повного розморожування в прохолодному місці (наприклад, на нижніх полицях холодильника) їх можна вживати сирими.
-
Як правильно варити заморожені овочі
Зазвичай, рекомендації щодо приготування замороженої овочевої суміші вказані на упаковці. Та в загальному все виглядає так:
- Якщо ви запланували зварити заморожені овочі, співвідношення овочі/вода повинне становити близько 1:4 (для деяких видів потрібно буде вдвічі більше рідини);
- Почекайте, поки вода закипить, додайте спеції.
- Висипте суміш, дочекайтеся закипання, скрутіть вогонь і накрийте каструлю кришкою. Так слід проварити овочі 10 хвилин.
- Процідіть овочі та заправте за бажанням маслом, олією, соусом чи іншим інгредієнтом.
-
Якщо ж ви додаєте овочі в супові страви, це варто робити наприкінці приготування (за 5-10 хвилин до готовності). Так суміш матиме достатньо часу на приготування, а опісля ще й настоїться у страві, зробить її більш насиченою, смачною і корисною.
Основні | |
---|---|
Вага | 2.5 г |
Країна виробник | Польща |
Тип | Вагові |
Тип продукції | Заморожені |
- Ціна: 130 ₴/упаковка