Кошик
529 відгуків
Если у Вас есть жалобы или пожелания к работе -80676991317Позвонить

У зв*язку із вихідними(святковими) днями,ваше замовлення буде оброблено пізніше

+380 (95) 609-00-48
+380 (67) 699-13-19
Провулок Геофізиків,12(Бортничі), Київ, Україна
ТОВ "НІКО ФРОСТ"
Кошик
Яблуко кубик, фасування для замовлення раз на 2,5 кг. У ящику насипом 10 кг, мішок 20 кг
влево
  • Яблуко кубик, фасування для замовлення раз на 2,5 кг. У ящику насипом 10 кг, мішок 20 кг, фото 2
вправо

Яблуко кубик, фасування для замовлення раз на 2,5 кг. У ящику насипом 10 кг, мішок 20 кг

  • В наявності
  • Код: ЯК252

100 ₴/упаковка

+380 (95) 609-00-48
Менеджер Анна
  • +380 (67) 699-13-19
    Менеджер Костянтин
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Яблуко кубик, фасування для замовлення раз на 2,5 кг. У ящику насипом 10 кг, мішок 20 кг
Яблуко кубик, фасування для замовлення раз на 2,5 кг. У ящику насипом 10 кг, мішок 20 кгВ наявності
100 ₴/упаковка
+380 (95) 609-00-48
Менеджер Анна
  • +380 (67) 699-13-19
    Менеджер Костянтин
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Яблуко кубик заморожений.Фасівка для замовлення кратно 2,5 кг, ящик 10 кг. Є всі необхідні документи, що підтверджують якість продукції.Так само в продажу є ягоди,овочі,гриби,фрукти заморожені.

Доставка Києвом. Можливий самовивез.

Відсилання Новою поштою за повною передоплатою (+додатково оплачується паковання Термохолст, оціна 30 грн)

Склад і калорійність морозива

Сучасна селекція налічує велику кількість сортів різного кольору та смаку, зумовленого відмінностями в хімічному складі плодів. В середньому 100 г необробленого фрукта містять: 85,56 г води; 0,26 г білків; 0,17 г жирів; 13,61 г вуглеводів.

Яблука є джерелом мікро- та макроелементів, серед яких найважливіша частина займають калій, фосфор, кальцій і магній. Також у плодах доведено вміст натрію та заліза. Фрукт привертає увагу дієтологів і наявністю різноманітних вітамінів. Вживши 100 г продукту, організм отримує: 54 UI вітаміни A (ретинол); 4,6 мг вітаміну C і 0,17 мг вітаміну E; вітаміни групи B і вітамін K.

                                Користь морозива для організму

Після заморожування у плодах зберігається до 90% корисних речовин, що містяться в свіжому продукті. Щоб не знизити цей відсоток, краще вжити фрукти без термічної обробки. Із заморожених кубиків можна робити смузі або додавати їх у кашу. Печонні фрукти або начинка для пирога збережуть мікро- та макроелементи, але втратять у утриманні вітамінів (особливо вітаміну C).



 

Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Тип продукціїЗаморожені
КультураЯблуня
ТипФасовані
Користувальницькі характеристики
Вигляд упаковкиЯщик
  • Ціна: 100 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner