
Яблуко кубик, фасування для замовлення раз на 2,5 кг. У ящику насипом 10 кг, мішок 20 кг
- В наявності
- Код: ЯК252
155 ₴/упаковка
- +380 (67) 699-13-19Менеджер Марія
Яблуко кубик заморожений.Фасівка для замовлення кратно 2,5 кг, ящик 10 кг. Є всі необхідні документи, що підтверджують якість продукції.Так само в продажу є ягоди,овочі,гриби,фрукти заморожені.
Доставка Києвом. Можливий самовивез.
Відсилання Новою поштою за повною передоплатою (+додатково оплачується паковання Термохолст, оціна 30 грн)
Склад і калорійність морозива
Сучасна селекція налічує велику кількість сортів різного кольору та смаку, зумовленого відмінностями в хімічному складі плодів. В середньому 100 г необробленого фрукта містять: 85,56 г води; 0,26 г білків; 0,17 г жирів; 13,61 г вуглеводів.
Яблука є джерелом мікро- та макроелементів, серед яких найважливіша частина займають калій, фосфор, кальцій і магній. Також у плодах доведено вміст натрію та заліза. Фрукт привертає увагу дієтологів і наявністю різноманітних вітамінів. Вживши 100 г продукту, організм отримує: 54 UI вітаміни A (ретинол); 4,6 мг вітаміну C і 0,17 мг вітаміну E; вітаміни групи B і вітамін K.
Користь морозива для організму
Після заморожування у плодах зберігається до 90% корисних речовин, що містяться в свіжому продукті. Щоб не знизити цей відсоток, краще вжити фрукти без термічної обробки. Із заморожених кубиків можна робити смузі або додавати їх у кашу. Печонні фрукти або начинка для пирога збережуть мікро- та макроелементи, але втратять у утриманні вітамінів (особливо вітаміну C).
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Заморожені |
Культура | Яблуня |
Тип | Фасовані |
Користувальницькі характеристики | |
Вигляд упаковки | Ящик |
- Ціна: 155 ₴/упаковка