
Калина заморожена, фасування для замовлення раз на 2,5 кг. У ящику насипом 10 кг.
- В наявності
- Код: КА3
143,75 ₴/упаковка
- +380 (67) 699-13-19Менеджер Марія
Калина заморожена.Фасівка для замовлення кратно 2.5 кг, ящик 10 кг. Є всі необхідні документи, що підтверджують якість продукції.Так само в продажу є ягоди,овочі,фрукти, гриби заморожені.
Доставка по Києві.
Можливий самовивіз.
Відсилання Новою поштою за повною передоплатою (у спекотний період додатково оплачується паковання Термохолст)
Калина — унікальна рослина, ягоди якого рятують від кашлю, допоможуть від високого тиску, малокров'я та сотні інших захворювань. Але як правильно використовувати та заготовлювати калину, а також кому вона може зашкодити, варто почитати заздалегідь.
Ягоди калини багаті на вітаміни A, E, P, K, P, а вітамін C більше, ніж у лимоні. У каліні містяться мікроелементи, як-от: ванадій, калій, кальцій, залізо, магній, марганець, молібден, натрій, цинк, фосфор. Крім того, є дубильні речовини, фітонциди, пектини. За кількістю заліза, калина стоїть в одному ряду із шипшиною та чорницею.
Каліною на зиму варто запастися переважно завдяки тому, що в ній дуже багато вітаміну С. Звичайно, він не врятує від усіх захворювань, застуд і вірусів, але підкріпить імунітет і додасть сил у холодний період. Калина особливо корисна для дітей: одна ягідка покриває добову дитячу норму вітаміну С. Не за винятком стануть і сушені ягоди: сушена калина добре зберігає вітамін С, тому її можна не тільки заморозити, а й засушити.
Калина червона та її кора застосовується під час лікування різних захворювань і станів:
- у разі застуди знижує температуру,
- як відхаркувальний засіб під час кашлю,
- для профілактики та лікування гіповітамінозу,
- для профілактики онкологічних захворювань,
- запобігає розвитку алергії,
- як сечогінний і кровоспинний засіб (кора),
- знижує артеріальний тиск у разі гіпертонії,
- виводить з організму токсини,
- сприятливо впливає на роботу печінки,
- заспокоює нервову систему,
- нормалізує травлення,
- зміцнює серцевому м'язу та судини серця,
- знижує рівень холестерину в крові, нормалізує пульс у разі аритмії.
Залі з калини
Інгредієнти: калина — 1 кг, цукровий пісок — 1 кг, вода — 2 склянки. Приготування: 1. Ягоди калини перебираємо від листків, гілочк, сміття та зіпсованих ягід. Кладемо в друшляк і ретельно промиваємо. 2. Бланшуємо калину: кип'ятимо воду у великій каструлі та опускається в неї друшляк із каліною на 5 хвилин для того, щоб ягода стала м'якою і втратила свою гіркоту. 3. Перетираємо калину дерев'яною ложкою через сито. Перекласти в чисту каструлю. 4. У пюре з калини додаємо цукровий пісок (кількість цукру можна зменшити до 800 г, якщо не любите дуже солодке) і воду. Ретельно перемішуємо. 5. Варим калину на повільному вогні приблизно 50 хвилин до загуснення (нужно враховувати, що остаточно желе застигне вже в банці). 6. Залі розливаємо стерилізованими банками та зберігаємо в холодильнику
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 2.5 г |
Країна виробник | Україна |
Тип | Фасовані |
Тип продукції | Заморожені |
Культура | Журавлина |
Ціна за 1 кг | 57 |
Користувальницькі характеристики | |
Процес заморозки | Загальна шокова заморозка |
Вигляд упаковки | Ящик |
- Ціна: 143,75 ₴/упаковка